+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Wellådor

Söker du en stark och pålitlig wellåda? SWEJA erbjuder dig en kvalitativ wellåda som kan användas till många olika typer av produkter. Den passar utmärkt till packning, lagring och transporter. Vår wellåda är tillverkad i ett starkt och stötdämpande material som är återvinningsbart. Wellådor finns i oändligt många storlekar, kvaliteter och former. Möjligheten att kundanpassa produkten är därmed stor. Kontakta oss för mer information.

Slitslådor

 

Slitslådor levereras plana och reses upp för hand eller i en kartongresningsmaskin. Produkterna läggs sedan i kartongen som sedan försluts manuellt eller maskinellt i en kartongförslutningsmaskin. Vanligast är att man tejpar kartongerna med packtejp, men även bandning, smältlim och klammer förekommer.

 

 

 

Teleskoplådor

 

 

 

Teleskoplådor har ett färdigt lock som läggs på en kartong. Förslutning med packtejp eller bandning är vanligast.

 

 

Självlåsande lådor

 

Självlåsande lådor blir automatiskt förslutna i botten när de viks upp. Vanlig typ är flyttkartonger men även andra format finns. Som industrikartong försluts ovansidan normalt med packtejp eller smältlim.

 

 

Erfarenhet & kompetens

SWEJA har lång och gedigen erfarenhet för dig som söker en wellåda eller andra varor och tjänster för emballering. Vår styrka är vår specialisering inom både sortiment och kunskap. På så sätt kan vi hitta produktlösningar som ger dig som kund det optimala alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. Vi har funnit på den svenska marknaden sedan 1977 vilket innebär att vi kunnat arbeta upp en gedigen kunskapsbas inom området.

Vår ambition

SWEJA strävar efter att ha stor bredd i vårt sortiment samt en nära kontakt med våra kunder. Vi är stolta över att kunna erhålla ett stort standarsortiment som innebär snabba leveranser, redan dagen efter. Dessutom arbetar vi aktivt för att skapa en varaktig och hållbar utveckling. Är du nyfiken och intresserad av en wellåda eller någon annan produkt eller tjänst får du gärna kontakta oss. Din expert och emballage och welllådor!

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6 •
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901

Skicka mig er katalog

Fyll i ert namn och er E-postadress så skickar vi ut vår senaste produktkatalog.
Där kan ni läsa mer om våra senaste produkter. Vi sparar inte era uppgifter.