+46 40-15 50 60 info@sweja.se

VG-band

SWEJA erbjuder kvalitativa och användarvänliga VG band även kallat WG band, produkten används för emballering och balpressmaskiner. Perfekt att använda även för tyngre gods. Välj mellan en rad olika utföranden och varierade dimensioner. Vårt VG band är mjukt men har samtidigt hög hållfasthet, är skonsamt mot godset och minimerar repor på lackade samt målade ytor.

Produktbeskrivning- VG band

Ett VG band är ett mjukt men samtidigt mycket starkt band. Det består av många tunna polyestertrådar som är limmade ihop till olika bredder. Mjukheten i bandet gör att det inte skaver på lackerade ytor på samma sätt som stålband. Bandet används vid manuell bandning av tyngre gods och försluts med metallspänne eller trådlås. Lämpligt verktyg är sträckare ”Universal”. VG-band tål kyla, värme, väta och syror. VG-band är även ett prisvärt alternativ till spännband vid lastning av exempelvis containers.

Brett sortiment VG band

SWEJA har tillgång till de största leverantörerna i Europa vilket innebär att vi kan erbjuda ett gediget standardsortiment och snabba leveranser. Saknar du något, kan vi beställa specialprodukter. Vi strävar efter att kunna tillgodose ditt företags behov, krav och önskemål.

Vår ambition

Viktigt för oss är att ha en nära kontakt med dig som kund, närheten skapar vi genom att ha säljare placerade runt om i Sverige. Vi strävar efter att kunna erbjuda dig det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. SWEJA är ett företag som fortsätter att utvecklas och ser till att ha uppdaterad kunskap och sortiment. Du ska känna dig trygg när vi hjälper dig att hitta rätt vara eller tjänst.

7 + 13 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901