+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Transportbanor

SWEJA erbjuder en transportbana med små inbyggnadsmått och kundanpassade lösningar. Transportbanor förekommer vanligtvis i anslutning till lager och produktion för hantering samt transport av gods. Rullbanor är ett annat begrepp som används för att beskriva produkten. Vår transportbana kan erhållas som fasta moduler som på så sätt kan kombineras på ett sätt som passar dig och dina behov bäst.

Kundanpassat & användarvänligt

Vi är medvetna om att ett optimerat godsflöde är en nyckelfunktion i ditt företags internlogistik. Vi har därför utvecklat en transportbana som är designad och rätt dimensionerad. Eftersom vår transportbana är moduluppbyggd är den servicevänlig och säker. SWEJA ser till att skräddarsy en lösning som passar dina behov, krav och önskemål.

Kompetens & erfarenhet

SWEJA har över 40 års erfarenhet och kan därför garantera lång och dokumenterad kunnighet. Vi strävar att utvecklas för att tillgodose dina specifika behov. Med hjälp av vår tekniska kompetens ser till att leverera säkra och långsiktiga lösningar. Vi ser till att arbeta nära för att kunna garantera dig det optimala alternativet.

Vår ambition

Vår ambition är nöjda kunder, vi levererar lösningar som underlättar och förenklar. Vi arbetar för en varaktig och hållbar utveckling. SWEJA medverkar i ett miljöarbete som ser till att ständigt sträva efter mer miljövänliga material och minskad materialanvändning.

Kontakta oss

Är du nyfiken och intresserad av vår transportbana eller andra varor och tjänster vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra av dig! Din expert på emballage och transportbanor.

7 + 9 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901