+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Toppark

Toppark ger ett bra skydd mot väta och smuts. Det skyddar pallens ovansida och är ett bra komplement till sträckfilm. Toppark levereras perforerat för manuell hantering eller operforerat för maskinell påläggning. SWEJA tillhandahåller ett standardsortiment av olika toppark, men vi hjälper gärna till att hitta den bästa lösningen för din pall. Produkten kan även återvinnas till ny plast.

Brett sortiment

SWEJA erbjuder ett omfattande sortiment av pappark noga utvalt för att tillgodose dina specifika behov, krav och önskemål. Vi har tillgång till de största leverantörerna i Europa samt lagerhåller ett stort standardsortiment vilket resulterar i att vi kan erbjuda dig snabb och säker leverans. Är det något du saknar så ser vi till att ta hem specialprodukter. Viktigt för oss är närheten till dig som kund, våra säljare är därför placerade runt om i Sverige.

Vår ambition

Vi strävar efter att erhålla varor och tjänster för emballering till svensk industri, vi kan erbjuda kvalitativt toppark. Vår ambition är att kunna erbjuda bästa alternativet gällande säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. SWEJA ser till att du har kunskap om produkten. Rätt toppark för dina behov helt enkelt.

Nu även toppark tillverkade med PCR

Under 2022 har vi börjat leverera toppark tillverkade av PCR-råvaror. PCR står för Post Consumer Recycled – dvs råvaror utvunna av vårt hushållsavfall. Ett toppark skall skydda pallens ovansida och då lämpar sig återvunnet material extra bra. Våra vanligaste produkter kan numer levereras med en hög andel PCR.

Miljöpolicy

Vi är stolta över att ha en miljöpolicy som innebär att vi tar ansvar kring vår miljö och aktivt engagerar oss i den. Vi har bland annat medverkat i ett arbete som inneburit att vi använder oss av mer miljövänliga material och minskad materialanvändning hos våra kunder. Vi tar ansvar för miljön, vill du vara en del av arbetet, välj SWEJA.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar om toppark eller någon av våra andra varor eller tjänster, kontakta oss. Vi hjälper dig! Din expert på emballering.

2 + 4 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901