+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Täckfolie

Täckfolie eller miljöfolie används som skydd i olika miljöer. Täckfolie skyddar utmärkt vid målningsarbete för att bevara golv, fönster och inredning mot färgstänk. Produkten passar även bra i miljöer för skydd för smuts samt läckage i bilverkstäder eller där produktionsmaskiner smutsar ned. Namnet ”Miljöfolie” kommer från att filmen tillverkas av återvunnen plast. Täckfolie finns i flera olika bredder och tjocklekar. Nedan finns ett urval av standardprodukter. Utöver dessa kan vi tillverka mått som passar dig.

Alla täckfolier är tillverkade av återvunnet material och ingår i vårt sortiment av ”Extra bra miljöval” – ECO-sortiment.

Skräddarsydda lösningar

SWEJA erbjuder täckfolie i olika bredder och storlekar för att kunna tillgodose dina behov, krav och önskemål. Har du frågor eller behöver rekommendationer om vad som skulle passa dig, hjälper vi dig gärna. Vårt breda utbud är utvalt med omsorg och eftertanke för att förse dig med det optimala alternativet.

Gedigen erfarenhet

SWEJA har omfattande erfarenhet av täckfolie och andra produkter för emballering. Vår styrka är vår specialisering inom både sortiment och kunskap. Vi ser alltid till att erbjuda produktlösningar som ger dig bäst alternativ när det kommer till säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. SWEJA har över 40 års erfarenhet i branschen och har under tiden kunnat bygga upp en gedigen kunskapsbas inom området.

Självklara leverantören av täckfolie

Idag är vi den självklara leverantören av emballage till flera tusen företag över hela Sverige. Viktigt för oss är att ha en nära kontakt med dig som kund och alltid fortsätta utvecklas. Vi har även en miljöpolicy som bland annat innebär att vi arbetar för en varaktig och hållbar utveckling. Vi strävar att minimera vår miljöpåverkan och använda våra resurser effektivt.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar krig SWEJA eller våra produkter, kontakta oss gärna! Vi ser fram emot att höra av dig! Din expert på emballage och täckfolie.

5 + 11 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901