+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Stålband

stålband för tunga gods

Söker du ett slitstarkt stålband för att kunna fixera tunga gods. SWEJA erbjuder stålband, produkten fungerar utmärkt vid bandning när extra höga krav ställs på styrka, låg töjning och hög belastning, exempelvis inom virkes-, pappers- och stålindustrin. Produkten är mycket motståndskraftigt mot nötning och tuff hantering. Banden försluts med plomb eller genom snittförslutning.

Gediget sortiment stålband

Vi erbjuder ett gediget sortiment stålband beroende på dina behov, krav och önskemål. Vi har olika tjocklekar beroende på användningsområde. Vi erhåller lackerade och zinkade stålband i alla dimensioner. Vi har såväl enkelspolat som oscillerat stålband, dessutom erhåller vi praktiska och stabila avrullare. Vårt stora standardsortiment möjliggör snabba leveranser, redan dagen efter. Söker du en produkt som vi inte har, kan vi även ta hem specialprodukter.

Kompetens & erfarenhet

SWEJA har lång erfarenhet och vår styrka ligger i vår specialisering inom sortiment och kunskap. Vi har faktiskt funnits på den svenska marknaden i över 40 år, vilket erbjuder dig som kund trygghet och kompetens. Vi ser till att du får det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. SWEJA är den självklara leverantören av emballage och har tusentals kunder över hela Sverige, låt oss hjälpa dig också.

Tar miljömässigt ansvar

Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar aktivt för att skapa en varaktig och hållbar utveckling. SWEJA strävar efter att minimera vår miljöpåverkan, råvaror, energi och andra produkter ska användas effektivt och med respekt för miljön.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

8 + 5 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901