+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Sanstrap

SWEJA erbjuder Sanstrap som används som ett alternativ till sträckfilm eller bandningstejp för interna transporter eller vid lastning av pall. Ett vanligt användningsområde är vid hantering av returpallar av dryckesbackar och plastbackar typ SRS-lådor. Det är även lämpligt att använda under lastning av pall som senare skall sträckfilmas. 

Produktbeskrivningar

Produkten består av ett dubbelt polyetenband (PE) som är svetsat i början och slutet. Det är även perforerat för lätt avrivning vid varje nytt band. Bandet är upprullat på en rulle som ligger i en dispenserkartong som är lätt att ta med sig mellan packställena. Folien sträcks för att användas till olika pallformat. Sanstrap återvinns tillsammans med sträckfilm och annan PE.

Erfarenhet & kunskap

SWEJA har lång och gedigen erfarenhet av att erbjuda svensk industrivaror och tjänster för emballering. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 40 år vilket innebär att vi har hunnit bygga upp en stor kunskap inom vårt område. Vi är den självklara leverantören av emballage för tusentals svenska företag, låt oss hjälpa dig också!

Gediget sortiment Sanstrap

Vi kan erbjuda ett omfattande sortiment Sanstrap och ser dessutom till att ha en nära kontakt med dig som kund. Vi strävar hela tiden efter att förbättras och utvecklas. Det är viktigt för oss att kunna erhålla det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan.

Sanstap ECO – ytterligare ett steg för miljön

Sanstrap ECO tillverkas av 90 % BioPE baserad på tallolja. Det minskar miljöpåverkan ännu mer samtidigt som folien är 100 % återvinningsbar med annan polyeten. Alla Sanstrap tillverkas givetvis till 100 % av grön energi.

Vi hjälper dig

SWEJA ser till att tillgodose dina behov, krav och önskemål. Vi skräddarsyr lösningar som passar dig. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Sanstrap eller någon av våra övriga varor och tjänster. Vi ser fram emot att höra av dig. Din expert på Sanstrap!

 

 

4 + 5 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901