+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Silvertejp för hemmafixare och proffs nr 637

Behöver du en slitstark silvertejp för enklare reparationer eller för professionellt bruk? SWEJA erbjuder högkvalitativ tejp i vår 637. Med en tät väv med mycket häftämne ger den en säker och hållfast silvertejp. Tjockleken är 190 µ vilket är mer än de flesta gaffatejper som säljs i bygghandeln eller i varuhus. Tejpen finns i 48 mm bredd som lagervara.

Skräddarsydd produkt

Silvertejp som passar perfekt för dina specifika behov hittar du hos oss. Den ser även till att behålla klistereffekten i såväl låga som höga temperaturer. Smidig att använda, riv av och applicera enkelt.

Förenkla din vardag

Använd dig av våra produkter, vi ser till att underlätta din vardag. Vårt noggrant utvalda sortiment ska se till att tillgodose dina specifika krav, behov och önskemål. SWEJA strävar efter att du som kund ska bli nöjd. Vi har silvertejp som hjälper dig i din vardag.

Gedigen erfarenhet

SWEJA har erfarna och kompetenta medarbetare som ser till att du får rätt silvertejp för det du är i behov av. Vi strävar efter att använda vår erfarenhet och kunskap till att utvecklas. Service, säker och snabb leverans är viktigt för oss.

Vi tänker på miljön

Vi är stolta över att kunna meddela att vi ständigt arbetar för att erbjuda mer miljövänliga material.  Minskat svinn och en mer medveten konsumtion är viktigt för oss. SWEJA hoppas vi kan engagera och entusiasmera dig också.

Kontakta oss

Är du intresserad av silvertejp eller någon av våra andra produkter, tveka inte att kontakta oss. Välkommen till en expert!

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901