+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Silvertejp NR 637

Behöver du en slitstark silvertejp för professionellt bruk? SWEJA erbjuder högkvalitativ tejp från Japan. Med en extra tät väv med mycket häftämne ger den en säker och hållfast silvertejp. 50 mm bredd finns som lagervara, övriga bredder 1-2 veckors leveranstid

Skräddarsydd produkt

Silvertejp som passar perfekt för dina specifika behov hittar du hos oss. Vår tejp innehar en mycket motståndskraftig design. Den ser även till att behålla klistereffekten i såväl låga som höga temperaturer. Smidig att använda, riv av och applicera enkelt.

Förenkla din vardag

Använd dig av våra produkter, vi ser till att underlätta din vardag. Vårt noggrant utvalda sortiment ska se till att tillgodose dina specifika krav, behov och önskemål. SWEJA strävar efter att du som kund ska bli nöjd. Vi har silvertejp som hjälper dig i din vardag.

Gedigen erfarenhet

SWEJA har erfarna och kompetenta medarbetare som ser till att du får rätt silvertejp för det du är i behov av. Vi strävar efter att använda vår erfarenhet och kunskap till att utvecklas. Service, säker och snabb leverans är viktigt för oss.

Vi tänker på miljön

Vi är stolta över att kunna meddela att vi ständigt arbetar för att erbjuda mer miljövänliga material.  Minskat svinn och en mer medveten konsumtion är viktigt för oss. SWEJA hoppas vi kan engagera och entusiasmera dig också.

Kontakta oss

Är du intresserad av silvertejp eller någon av våra andra produkter, tveka inte att kontakta oss. Välkommen, din expert!

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901

 

Skicka mig er katalog

Fyll i ert namn och er E-postadress så skickar vi ut vår senaste produktkatalog.
Där kan ni läsa mer om våra senaste produkter. Vi sparar inte era uppgifter.