+46 40-15 50 60 info@sweja.se

PP-band

Söker du ett PP band. Då har du hittat rätt, SWEJA erbjuder ett PP band som är perfekt för manuell bandning av pallar och lådor samt till högautomatiserade anläggningar. Ett PP-band är kostnadseffektiv och tillverkat av miljövänlig polypropen som kan återvinnas. Produkten har ett mycket brett användningsområde och finns i ett varierat urval utföranden.

Produktbeskrivning- PP band

Maskinbanden används i bandningsmaskiner med eller utan båge för bandning av produkter, paket eller kartonger. Vid manuell bandning finns handband i dispenserkartong eller för avrullarvagn. För stora produkter och för bandning av pallar används ofta tjockare band som då även har större kärna (406 mm). För att spänna banden finns olika typer av spännverktyg och bandningsmaskiner, se mer under Tillbehör till band. 

Sortiment PP band

Vi har tillgång till de största leverantörerna i Europa, vilket betyder att vi kan erbjuda ett gediget och uppdaterat sortiment PP band. SWEJA har ett brett standardsortiment och snabba leveranser. Hittar du inte vad du söker kan vi även beställa specialprodukter. Viktigt för oss är att tillgodose dina behov, krav och önskemål.

Närhet & kunskap

SWEJA vill alltid erhålla en nära kontakt med dig som kund, vi har därför säljare placerade runt om i Sverige. Kunskap och kompetens är andra nyckelfaktorer, vi ser till att alltid vara uppdaterade. Du ska vara säker på att vi förser dig med det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan.

Kontakta oss

SWEJA är nyfiken på dig och dina behov och ser fram emot att höra av dig. Välkommen, din expert på PP band!

11 + 7 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901