+46 40-15 50 60 info@sweja.se

PET-band

Behöver du pet band för bandning av pallar och stora paket. Söker du ett pet band med hög elasticitet, egenskapen resulterar i att bandet hela tiden arbetar med att dra godset mot pallen. PET-banden har dubbel styrka i jämförelse med PP-band. Styrkan är så hög att de ofta kan ersätta stålband. Tack vare en viss elasticitet i banden klarar PET-bandet av chockkrafter som kan uppkomma under transporter av exempelvis timmer.

Produktbeskrivning- pet band

Banden sträcks och svetsas ihop med hjälp av ett bandningverktyg, mer om det under Tillbehör till band. PET-banden är normalt gröna och finns i både räfflat och slätt utförande. Banden är indelade i två huvudgrupper: bandning med bandverktyg och bandning i helautomatisk maskin. Du finner vårt pet band i en rad olika utföranden, välj mellan olika bredder och tjocklekar.

Brett sortiment & snabba leveranser  

SWEJA har ett gediget sortiment pet band, allt för att kunna tillgodose dina behov, krav och önskemål. Vi är stolta över att ha tillgång till de största leverantörerna i Europa och kan erhålla ett stort standardsortiment. Vilket i sin tur innebär att vi kan garantera snabba leveranser. Saknar du något, kan vi även ta hem specialprodukter.

Skräddarsydda lösningar

VI strävar efter att erbjuda dig rätt produkt, vilket för oss innebär att du förses med rätt pet band. Vår styrka är vår specialisering inom sortiment och kunskap. När vi hjälper dig kan du känna dig trygg. Vi ser till att hitta produktlösningar som ger dig det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. SWEJA är den självklara leverantören av emballage för flera tusen kunder, låt oss hjälpa dig också!

Miljövänligt val

Våra PET-band tillverkas av återvunnet PET från exempelvis plastflaskor (PET-flaskor). Det innebär att PET-banden ingår till stor grad i en cirkulär återvinning som är fördelaktigt för miljön. 

1 + 1 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901