+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Packsedelskuvert

SWEJA erbjuder packsedelskuvert till dig och ditt företag, vi förser helt enkelt svensk industri med varor och tjänster för emballering. Vi besitter rätt kompetens och kunskap för att hjälpa dig hitta det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan.

Vilka är dina behov?

Packsedelskuvert eller packsedelsfickor används för transporthandlingar vid godsförsändelser. Dokumenten ligger säkert och väl synligt för mottagaren. SWEJA erbjuder kuvert i alla standardformat: C7, C6, C5 och C4. Vid behov finns även andra storlekar.

 Gediget sortiment

SWEJA erbjuder ett gediget och brett sortiment för att kunna vara säkra på att vi förser dig med rätt produkter. Fundera på vilka specifika behov ditt företag har. Vi erhåller flera olika typer av packsedelskuvert, bland annat: 

Kuvert utan tryck


Har företaget en stor logotype eller ett viktigt meddelande på följesedeln kan ett helt genomskinligt packsedelskuvert vara bästa lösningen. 

Kuvert med standardtryck


Som standard finns packsedelskuvert med texten “Packsedel här”. Trycket är i svart text på röd bakgrund.

Kuvert med eget tryck


Vid lite större kvantiteter kan vi erbjuda packsedelskuvert med eget tryck, som företagets logotype eller ett meddelande till mottagaren. Kontakta oss för mer information om kuvert med eget tryck.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter, hör gärna av dig. SWEJA hjälper dig att välja rätt alternativ utifrån dina behov och förutsättningar. Din expert på emballage.

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901

 

Skicka mig er katalog

Fyll i ert namn och er E-postadress så skickar vi ut vår senaste produktkatalog.
Där kan ni läsa mer om våra senaste produkter. Vi sparar inte era uppgifter.