+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Kartongresare

 

SWEJA erbjuder kartongresare, produkten är perfekt och hjälper dig vika upp kartonger, viker ihop flikarna och tejpar botten på kartongen. Vi erhåller ett brett sortiment av produkter för emballering som underlättar för dig. Du finner kartongresare i flera olika modeller och hastigheter. 

Högkvalitativa produkter

Vi är stolta över att kunna erhålla kartongresare som håller hög kvalitet och samtidigt är användarvänliga. Beroende på dina specifika krav kan vi erbjuda olika modeller. En halvautomatisk kartonresare är lämplig när antalet kartonger är begränsat. En helautomatisk kartonresare är däremot perfekt när du vill att maskinen tar kartongerna en efter en ur kartongmagasinet. Den utför även en motoriserad vikning av bottenflikarna och har en automatisk bottenförslutning. 

Erbjuder expertis

Är du osäker på vilken modell du ska välja, vi hjälper dig. Vi har levererat varor och tjänster för emballering till svensk industri under många år. Vår styrka är såväl vår specialisering som vår kunskap. Vi strävar alltid efter att hitta den optimala produktlösningen för dig och ditt företag. Väljer du oss kan du vara säker på att vi förser dig med det bästa alternativet gällande säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan.

Leverans

Med över 40 års erfarenhet är vi stolta över att kunna erbjuda snabba och säkra leveranser.  Vår erfarenhet och närhet till dig som kund ser till att leverera varan redan dagen efter. Kontakta gärna oss, så berättar vi mer. Din expert på kartongresare.

6 + 11 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901