+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Halv- och helautomatiska kartongförslutare

 

kartongforslutare sweja

SWEJA erbjuder kvalitativa halv- och helautomatiska kartongförslutare. Vi har sedan 1977 samarbetat med italienska SIAT för att kunna erhålla optimala kartongförslutare. SIAT, som är världens största tillverkare av kartongförslutare, har de världsledande produkterna och många olika maskinmodeller.

Produktbeskrivning

Kartongförslutare minskar monotont arbete och därmed också belastningsskador. Tejpningen optimeras och ger perfekt resultat för varje kartong. En enkel maskin kan dessutom ersätta en person vilket ger en pay-off tid på cirka en månad. SWEJA tillhandahåller alla typer av kartongförslutningsmaskiner, från enkla maskiner för en och samma kartongformat i en serie till helautomatiska maskiner som viker flikar på kartonger i olika format.  Nedan följer ett urval av produkter. För mer information om vilken maskin och version som skulle passa er bäst, vänligen kontakta oss.

Skräddarsydda kartongförslutare

Vi har tillgång till de största leverantörerna i Europa vilket innebär att vi kan erbjuda ett gediget standarsortiment. På så sätt kan tillgodose dina behov, krav och önskemål. SWEJA har även möjlighet att beställa hem specialprodukter om det är något du saknar.

Kundrelationer och kunskap

SWEJA strävar efter att ha en nära och god relation med dig som kund, därför har vi också säljare runt om i Sverige. Viktigt för oss är att alltid besitta en uppdaterad kunskap och kompetens. Du ska känna dig trygg när du handlar av oss.

 

 

 

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901

 

8 + 13 =