+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Handsträckfilm

SWEJA erbjuder handfilm. Handsträckfilm används för manuell inplastning av pallgods, bland annat inom partihandel eller när förbrukningen är så liten att en maskin inte är aktuellt. Sträckfilmen är av samma typ som sträckfilm på maskinrullar men med mindre film på rullen.

Gediget sortment av handsträckfilm

SWEJA levererar ett brett sortiment av handfilm och ser alltid till att ha nära kontakt med dig som kund. Vi ser till att ha tillgång till de största leverantörerna i Europa, Asien och Sydamerika. Självklart erhåller vi ett stort standardsortiment samt tar hem specialprodukter när så behövs. Nedan finner du vårt standardsortiment av produkter. Är det något du saknar, kontakta oss gärna. Det är inte lätt att välja rätt förpackningsmaterial, godsets form, vikt och storlek påverkar. När du använder sträckfilm skyddar och säkrar du pallgods och kartonger. Behöver du råd, kontakta oss.

Bästa egenskaperna

SWEJA erhåller enbart handfilm av högsta kvalitet. Vi vill se till att ge dig flexibiliteten att plasta in dina pallar när och där du behöver. Vår handsträckfilm ger ett utmärkt punkteringsmotstånd, goda vidhäftningsegenskaper och mycket god transparens. Vi har helt enkelt en handfilm med ett flertal produktfördelar. Vi hjälper dig att hitta produktlösningar som ger dig som kund det bästa alternativet. SWEJA är den självklara leverantören av emballage över hela Sverige.

Miljö

SWEJA arbetar för ökad hållbarhet och strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Vi ser till att ständigt utvecklas för att kunna använda våra råvaror, energi och resurser på ett så effektivt sätt som möjligt. SWEJA försöker även påverka och främja våra tillverkare att ta ansvar för miljön. Vi ser fram emot att höra av dig! Din expert på sträckfilm och emballage.

Biosträckfilm

Under hösten 2019 introduceras biosträckfilm även som handrullar. Biofilmen består till 62 % av polymerer (plaster) tillverkade av sockerrör Bio-PE. Biosträckfilmen har samma egenskaper som vanlig sträckfilm och kan återvinnas tillsammans med plast tillverkad av olja. Bioplasten har 90 % lägre CO2-avtryck jämfört med vanlig film.

10 + 5 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901