+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Fiberfilm

fiberfilm för pall

Fiberförstärkt film – en unik produkt inom pallfilmning

Fiberfilm är en unik produkt inom pallfilmning och används som ett alternativ för traditionell sträckfilm. Det revolutionerande med en fiberfilm är att rullarna är lätta samtidigt som att styrkan är minst lika bra som med vanlig sträckfilm. Fiberfilmen finns både som handrullar och som maskinrullar. Maskinrullarna är tänkta när en försträckning på 200-250 % används. Vår fiberfilm är användarvänlig vilket betyder att den är lätt att riva av samt hitta änden på rullen för nästa pall. Dessutom är det mer ekonomiskt än sträckfilm.

Fördelar

Det finns ett flertal fördelar med att använda sig av fiberfilm. Rullarna är lätta vilket innebär högre produktivitet med mindre ansträngning. Den har en sträckbarhet som ser till att reducera din materialåtgång, en styrka är även säkra pallar. Din produkt från SWEJA är fiberförstärkt vilket betyder att den har ett högt punkteringsmotstånd vid exempelvis vassa hörn. En fiberfilm från oss har mjuka rullar, inga skador på filmen vid kantstötning och lägre kassation. En fiberfilm är även användarvänlig och ger mindre materialåtgång som i sin tur ger mindre avfall och miljöpåverkan. Rullbredden är 500 mm vilket betyder att antalet varv reduceras för varje filmning.

FiberFilm är helt CO2 neutral!

Megaplast som tillverkar FiberFilm klimatkompenserar all produktion av både hand- och maskinrullar av FiberFilm. Det görs genom att man planterar träd i Centralamerika, Afrika och Indien. 

Sortiment

SWEJA erbjuder ett omfattande utbud fiberfilm, utvalt specifikt för att tillgodose ditt företags behov, krav och önskemål. Vi har tillgång till några av de största leverantörerna i Europa och lagerhåller samtidigt ett stort standarsortiment. Dessa aspekter möjliggör en snabb och säker leverans. Saknar du något, finns det möjlighet att ta hem specialprodukter. Våra säljare är placerade runt om i hela Sverige för att vi ska kunna erbjuda närhet till dig som handlar.

Vår ambition

Vi strävar efter att erbjuda dig det bästa alternativet när det gäller säkerhet, ekonomi samt miljöpåverkan. SWEJA ser till att informera och utbilda dig för att du ska ha rätt fiberfilm för dina behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vår fiberfilm eller någon av våra övriga varor och tjänster, hör gärna av dig. SWEJA ser fram emot att höra av dig!

 

4 + 1 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901