+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Emballage av papper

emballage

Inom well och papper delar vi in produkterna i följande grupper:

Anti-slip papper och Enkelwell och papper (t ex mellanläggspapper).

SWEJA ser till att du har rätt emballage för att du ska kunna genomföra en säker transport. Skickar du exempelvis flera föremål i samma kartong är det viktigt att alla är ordentligt emballerade så att de inte skadar varandra. Fyll också gärna ut transportlådan så att den inte sjunker ihop om den råkar hamna under tyngre gods. Mycket att tänka på, inga problem vi hjälper dig!

Sortiment

Vi på SWEJA är medvetna om att det finns olika behov av emballage beroende på vilken typ av produkt du tillhandahåller. Vi anpassar vårt sortiment efter dina krav, behov och önskemål. Vi erbjuder därför ett stort ordinarie utbud. SWEJA levererar lösningar som ger dig nya möjligheter. 

Tänka på!

När du väljer emballage är det essentiellt att tänka på storlek, material och om du ska lagra, flytta eller skicka produkter. Oavsett vad du behöver hjälper vi dig att med service och kunskap. Vi ser till att dina behov tillgodoses

Ambition

Vår ambition innebär att vi vill kunna erbjuda svensk industri, varor och tjänster för emballering. Vi vill kunna erhålla dig det bästa alternativet när det kommer till säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. SWEJA stävar efter att alltid kunna delge dig kunskap och kompetens om våra produkter. Rätt emballage för dina behov helt enkelt.

Ansvar kring miljön

SWEJA tar ansvar kring vår miljö och besitter ett gediget engagemang kring ämnet. Vi kan med stolthet säga att vårt miljöarbete givit betydande och konkreta resultat. SWEJA har medverkat i en övergång
emballagesom inneburit mer miljövänliga material och minskad materialanvändning hos våra kunder. Välj ett företag som tar ansvar för miljön, välj emballage från SWEJA.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om vårt emballage, tveka inte att kontakta oss. Din

expert på varor och tjänster för emballering sedan 1977.

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901

 

3 + 1 =