+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Dunnage bags

Söker du en tidssparande, kostnadseffektiv och flexibel dunnage bags? SWEJA erbjuder dunnage bags som kan användas i containrar, trailers, tåg, fartyg där de fungerar som en buffert, skyddar lasten mot stötar, stabiliserar lasten och förhindrar rörelser. Det är en optimal lösning när du vill säkra din last.

 Produktbeskrivning- dunnage bags

Dunnage bags består av flera lager av höghållfast kraftpapper och ett inre plastfoder som skyddar mot förlust av lufttryck. Produkten ger luftkudden maximal styrka och motståndskraft mot tunga laster. Ventilen tillåter snabb fyllning och återanvändning av luftkudden.

 Enkel användning

  1. Placera den ouppblåsta påsen där det finns utrymme.
    2. Blås upp påsen med en tryckluftspistol.
    3. Lastsäkringskudden kommer nu att säkra din last och minska risken för transportskador.

Gediget sortiment

Vi har ett gediget sortiment dunnage bags eftersom vi har tillgång till de största leverantörerna i Europa. SWEJA har tillgång till ett brett standardsortiment men kan även beställa hem specialprodukter. Vi erbjuder snabba leveranser! Vårt sortiment ska tillgodose dina behov, krav och önskemål.

Kunskap & kompetens

SWEJA lägger stor vikt vid att ha en nära kontakt med dig som kund, våra säljare finns därför runt om i Sverige. Vår styrka är vår specialisering inom sortiment och kunskap, vi ser till att erbjuda det bästa alternativet för dig vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. 

Miljö

Vårt företag arbetar aktivt för en varaktig och hållbar utveckling, vilket för oss innebär att vår samlade miljöpåverkan från företagets verksamhet, produkter samt tjänster skall rymmas inom ramarna för vad människan och naturen klarar. Vi strävar hela tiden för att minska vår miljöpåverkan.

Kontakta oss

Vill du veta mer om dunnage bags eller någon av våra andra varor och tjänster, kontakta oss gärna. SWEJA ser fram emot att höra av dig. Din expert på emballage och dunnage bags!

Dunnage bags

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6 •
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901

Skicka mig er katalog

Fyll i ert namn och er E-postadress så skickar vi ut vår senaste produktkatalog.
Där kan ni läsa mer om våra senaste produkter. Vi sparar inte era uppgifter.