+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Dubbelhäftande /dubbelsidig tejp

Behöver du dubbelsidig tejp? SWEJA erbjuder många olika typer av dubbelsidig tejp. Produkten används i första hand för att sammanfoga två material eller som en ersättning vid limning. SWEJA erbjuder det bästa alternativet vad gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. Välj dubbelsidig tejp hos oss, din expert inom området.

Gediget sortiment

Sortimentet sträcker sig från mycket tunna Non-woven för skarvning av papper och tunna plaster till tjockare dubbelhäftande tejper för mattläggning. Däremellan finns ”vanliga” packtejper med klister på båda sidorna. Mattläggningstejperna finns både med och utan väv, beroende på slitage. För montering av skyltar, persiennramar med mera används monteringstejp. Den består av en skumfolie i mitten och mycket starka häftämnen på var sida. Monteringstejp kan även levereras i utstansade bitar för förenklad montering.

Fördelar med vår produkt

SWEJA erbjuder en kvalitativ och dubbelsidig tejp med god häftförmåga som fäster på såväl jämna som ojämna ytor i de flesta material. Vi har en dubbelhäftande tejp som är smidig och enkel att använda. Produkten passar perfekt för montering av exempelvis papper och lättare föremål. Vi hjälper dig hitta rätt dubbelsidig tejp för dina specifika behov.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring vår dubbelhäftande tejp, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig. SWEJA din expert på dubbelhäftande tejp.

4 + 1 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901