+46 40-15 50 60 info@sweja.se

Bandningsmaskiner

SWEJA vill se till att hjälpa dig med din emballering och strävar efter att erbjuda lösningar som förenklar din vardag. Vi kan därför erbjuda ett gediget sortiment av bandningsmaskiner och har allt från manuella lösningar för mindre volymer till automatiska system. Vår ambition är att alltid kunna erhålla dig de senaste teknikerna och ser därför till att ständigt utvecklas och förbättras. Vi har bandningsmaskiner för dina specifika behov, krav och önskemål.

Bandrollering

SWEJA erbjuder även banderollering ett enkelt sätt att försluta förpackningar med pappersband eller filmband. Banderollering är ett alternative som kan ersätta kostbar krypfilmning. Våra produkter håller hög kvalitet och ser till att förenkla din emballering.

Kunskap & kompetens

SWEJA har gedigen kunskap och kompetens inom emballering och hjälper dig gärna hitta rätt produkt. Vi erbjuder produktlösningar som ger våra kunder det bästa när det gäller säkerhet, ekonomi och miljöpåverkan. Låt oss hjälpa dig med dina bandningsmaskiner och bandrollering.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra bandningsmaskiner, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna. SWEJA din expert på emballage och bandningsmaskiner. Vi har i över 40 år levererat varor och tjänster till svensk industri. Vår styrka är vår specialisering i såväl sortiment som kunskap. Ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag!

4 + 8 =

Kontakta oss

AB SWEJA

Postadress:
Box 60006
216 10 Malmö

Besöksadress:
Schaktugnsgatan 4-6
216 16 Limhamn

Telefon: + 46 40-15 50 60
Fax: + 46 40-15 50 63
info@sweja.se

Orgnr: SE556195923901